Julestatus fra Gran Canaria med ambitionerne klar for RAAM 2016

Hey Peops.IMG_8712

Jeg tænkte, det var på tide at skrive lidt om, hvordan det står til på teamet ift. RAAM 2016.

Pt befinder jeg mig på Gran Canaria, sammen med min kæreste, for at have muligheden for at køre mange timer, uden at blive generet af det danske (møg)vejr. Vi ankom d. 19. og er hjemme igen d. 2. januar. Indtil videre har jeg fået kørt over 5 timer i snit om dagen og jeg føler mig langt stærkere end jeg har gjort i lang tid, så det tegner godt.

Når jeg lander i Danmark, så står den på eksamensopgave på mit studie (Kandidatudd
annelsen Idræt og Sundhed på SDU) før jeg sidst i januar igen vender snuden og cyklen mod Mallorca for at lægge mere base på formen.

Teamet, der er en lige så vigtig del af RAAM som jeg selv, er ved at tage form og det er et VIRKELIG et stærkt team, der d. 10. juni vender næsen mod USA og LA. I kan læse mere om de enkelte team-medlemmer på min nye hjemmeside – www.askesoeby.com , hvor der vil være en mere info omkring forberedelserne til RAAM 2016.

Skærmbillede 2015-12-27 kl. 17.47.54Ambitioner

Ift. vores ambitioner på teamet, så er de høje. Det er ingen hemmelighed, at drømmen er at gå hele vejen, men der er utrolig mange ting, der kan gå galt før man når dertil. Jeg har en drøm, der hedder 8 dage på de godt 5000 km. Og så må vi se, om andre har tænkt sig at køre hurtigere end dette. Vi kører ”vores løb
” og vi tror på den måde, vi gør tingene. Derved er jeg ikke i tvivl om, at vi præsterer utroligt stærkt til Juni.

I næste blog vil jeg gå lidt mere nørdet til værks og fortælle om de tiltag, der skal give de sidste 5%, samt hvordan min forberedelse vil være efter januar og frem til 14. Juni 2016, hvor vi står klar på startstregen i Oceanside, CA.

Over and out,

Aske Søby