Sommeren 2015 er ovre, ikke flere IRONMANs til Aske!

Aske ironmanSæsonen 2015 lakker lige så stille mod ende og den har ikke været lige positiv, da jeg desværre har måtte udgå i to af årets store mål. Den har været svær at sluge, men jeg er også sikker på at de erfaringer har gjort mig MEGET stærkere i forbindelse med forberedelserne henover vinteren mod målet RAAM næste år.

I søndags havde jeg en sindssyg fest til KMD Ironman Copenhagen. Jeg er stadig ikke glad for at svømmetræne eller løbetræne, faktisk er det kun blevet til 1 træningstur i skoene siden jeg var på la santa for 40 dage siden.
Svømningen startede jeg alene, da jeg ikke nåede min egen startgruppe, da jeg skulle interviewes af TV2 lige inden start, så det blev en hård omgang for mig og kom op efter 1:17 plaskeri i vandet.

Derefter skulle jeg ud på cyklen og her spillede det på intet tidspunkt for mig og måtte kæmpe, trods jeg lå 50 watt under planen, men lyttede til kroppen og kom rundt med 37,1 i snit på de 180 km

Løbet var jeg meget bange for, men kom i en heksekedel, en sand fest i indre københavn på løberuten. For både triatloninteresserede og dem der ikke er, så skal stemningen prøves. Det er helt vildt intenst og en stor oplevelse at blive båret igennem 42,195 km hårdt løb. Alle deltagere kæmper, og kæmpede i den grad i søndags på grund af varmen, men god stemning og opmuntrende råb hjalp folk igennem.

Jeg endte i mål efter 10 timer og 44 min. og måtte virkelig grave dybt de sidste 9 timer af racet. Nu venter nogle rolige dage inden jeg skal køre Århus-København d. 12. sep. og KMD århus 70.3 (halv ironman) d. 13. sep.

Jeg stiller ikke op i mine triatlon-konkurrencer fordi at jeg egentlig nyder det, men det er en fantastisk måde, hvor jeg kan lære mig selv bedre at kende og blive stærkere mentalt ift. RAAM 2016. Derudover er Ironmans stævner bare gennemført, så det altid er en fornøjelse at være en del af!

Aske